1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sabiha Gökçen’den Sevilla Uçuşları Başladı

Sabiha Gökçen’den Sevilla Uçuşları Başladı

Sabiha Gökçen'den Sevilla Uçuşları Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ikinci, Avrupa’nın ise dokuzuncu en yoğun havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), Sevilla’ya açılan ilk direkt uçuş hattıyla Avrupa’daki bağlanabilirliğini güçlendirmeye devam ediyor. Pegasus Hava Yolları tarafından 24 Eylül 2024 tarihinde başlatılan bu uluslararası uçuş, Türkiye ile İspanya’nın Endülüs bölgesi arasında aktarmasız seyahat imkanı sunarak turizm ve ticaret açısından yeni fırsatlar yaratmayı hedefliyor.

Haftada üç sefer olarak planlanan direkt uçuşlar, Türkiye ve İspanya arasındaki kültürel ve ekonomik bağların daha da güçlenmesine katkı sağlayacak. Bu yeni rota, İstanbul’dan Sevilla’ya düzenlenen ilk direkt uçuş olma özelliği taşırken, Sabiha Gökçen’den İspanya’ya açılan üçüncü hat olarak da dikkat çekiyor. Daha önce Barselona ve Madrid’e seferler düzenleniyordu.

Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy, Sevilla rotasının hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenlere büyük kolaylık sağlayacağını belirtti. “Endülüs’ün kültür ve ekonomi merkezi Sevilla ile İstanbul’u doğrudan bağlamak bizim için büyük bir heyecan. Türkiye’nin farklı noktalara bağlanabilirliğini artırarak ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

İSG, bu yeni hat ile 54 ülkede 165 destinasyonu İstanbul’a bağlayarak havalimanının uluslararası uçuş ağını daha da genişletiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_a_k_n
Şaşkın
0
d_nd_r_
Düşündürü
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
Sabiha Gökçen’den Sevilla Uçuşları Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Hotel Life TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin